Izvor: Piplmetar.rs, 20.Jul.2023, 01:30

Grci pišu: PAO se dogovorio sa Zvezdinom velikom željom, Virtus traži veliko obeštećenje!

Veliko pojačanje bi ovo bilo za grčku ekipu

Foto: Live Media Publishing Group / Alamy / Alamy / Profimedia


Iako se prethodnih dana pominjalo dosta da će Tornike Šengelija potpisati za Crvenu zvezdu, nije došlo do dogovora zbog određenih stvari, te je on potražio novi klub i čini se da će to biti – Panatinaikos.
Naime, kako tvrdi grčki „SDNA“, Panatinaikos >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i Šengelija su postigli dogovor i Gruzin bi trebalo da ode u Grčku, međutim, iako je postignut dogovor, još nije moguće ozvaničiti ugovor, pošto Tornike ima ugovor sa Virtusom.
SDNA source: Tornike Shengelia decided to accept Panathinaikos’ offer and he wants to continue his career in Greece. The deal is not done yet, because Toko is under contract with Virtus Bologna. Shengelia will try to figure it out and complete his move to the Greens. #paobc
— George Zakkas (@ZakkasGeorge) July 19, 2023
Drugim rečima, jednostavnijim, Panatinaikos doslovno samo čeka to da se Virtus odluči za koju cenu će pustiti svog košarkaša.
#Virtus Toko Shengelia andrà al Panathinaikos. Resta da capire a quale prezzo: la Virtus vuole un buyout e la cifra fissata sarebbe tra 500k e 1 milione di euro. Manca l’offerta sul piatto. Poi la Segafredo prenderà Jaleen Smith, un 4 e un play.
👉🏻 @corrierebologna
— Daniele Labanti (@DLabanti) July 19, 2023
Crvena zvezda je takođe bila spremna da u svoje redove dovede Šengeliju, međutim, pregovori su propali.
(Telegraf.rs)


Video: Magični potez Kampaca: Ukrao loptu, pa je probacio kroz noge Smailagiću i podelio asistenciju

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

ZBOG OVOGA NIJE ŽELEO U ZVEZDU: Ivanovićeva velika želja OTKRILA GLAVNI RAZLOG!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023

Potcenio crveno-bele?..Prema informacijama pozudanog grčkog portala"SDNA" Tornike Šengelija je prihvatio ponudu Panatinaikosa i odlučio da karijeru nastavi u Atini, a da bi se transfer realizovao čeka se potvrda od njegovog sadašnjeg kluba Virtusa iz Bolonje...Crvena zvezda je danas zvanično odustala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.