Grci otkrili sve do detalja, Zvezda ima džokera, mami K

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2020, 18:55

Grci otkrili sve do detalja, Zvezda ima "džokera", mami K

Nove informacije iz grčkih medija!

Federiko Makeda je iskočio na listi želja Crvene zvezde, ali postoji niz problema koji koče ovaj transfer.

Grčki portal Trifilara, pozivajući se na bliske izvore Panatinaikosu, prenose da je tim iz Atine spreman da ga se odrekne, ali da u ovom trenutku neimenovani klub sa Bliskog istoka ima prednost u odnosu na Crvenu zvezdu. Razlog je, kao što i možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da pretpostavite - finansijske prirode.

Navodno, kako piše ovaj portal, Crvena zvezda je spremna da ponudi Makedi platu od 470.000 evra i dodatnih 350.000 na ime obeštećenja Panatinaikosu.

U nastavku se navodi da su srpski mediji napravili senzaciju od ovog potencijalnog transfera, te da srpski šampion kao svog keca u rukavu ističe Ligu šampiona i borbu za treći uzastopni ulazak u elitu.

Međutim, pomenuti i do sada nepoznati klub sa Bliskog istoka nudi blizu milion evra za obeštećenje + Makedi ispunjava sve uslove koje traži, a to je skoro milion po sezoni i ugovor na dve godine.

Što se tiče samog Italijana, on želi da se obezbedi jakim "životnim" ugovorom u finansijskom smislu i zahteva godišnju platu od minimum 700.000 evra, što je jasno da srpski šampion ne može da plati.

Problem je upravo u tome što Makeda želi da ide za novcem, Zvezda mu nudi manje, ali ima i mamac - borba za Ligu šampiona i povratak na veliku scenu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAKEDA REKAO SVOJE: Italijan hoće ogromnu lovu, Zvezda na potezu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2020, 09:18

Želi da ode iz Panatinaikosa...Federiko Makeda je jedna od meta Crvene zvezde u ovom prelaznom roku, ali kako piše grčki sajt Trifilara.gr, crveno-beli nisu favoriti za njegov potpis. Makeda želi da ode iz Panatinaikosa ako obezbedi sumu koja bi njega zadovoljila. A plata po njegovoj želji je između...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Umesto Garsije Rasing dovodi igrača Real Madrida

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2020

Istina iz B tima kraljevskog kluba..Nadali su se u argentinskom Rasingu da će dobar deo problema rešiti angažovanjem Matea Garsije. Argentinski klub je postigao dogovor sa Crvenom zvezdom o transferu vrednom 2,5 miliona evra, čak i bio spreman da povećagodišnju platu bivšem članu Arisa na 800.000...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.