Grci ne zaboravljaju, priznanje Tomiću (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grci ne zaboravljaju, priznanje Tomiću (foto)

Lep gest domaćina pred večerašnju utakmicu u Pireju.

Aktuelni trener Crvene zvezde Milan Tomić pre dolaska na klupu crveno-belih godinama je bio član Olimpijakosa, što kao igrač od 1991. do 2005, što kao pomoćni trener od 2005. do 2018.

Za to vreme bio je svedok i akter brojnih velikih pobeda i trofeja crveno-belih iz Pireja, pa je večerašnji meč bio prilika da mu Olimpijakos još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jednom zahvali za vernost i sve što je u pomenutom dugom periodu učinio za slavni grčki klub.

Pre početka prijateljske utakmice između Olimpijakosa i Crvene zvezde, Tomiću je tim povodom uručeno prigodno priznanje.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Olimpijakos se posebnim priznanjem zahvalio Tomiću

Izvor: RTS, 20.Sep.2019

. Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić dobio je uoči večerašnje prijateljske utakmice protiv Ollimpijakosa posebno priznanje od grčkog kluba za sve što je učinio u Pireju.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.