Grci javljaju, Budućnost izabrala novog trenera za sledeću sezonu?!

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Maj.2023, 21:30

Grci javljaju, Budućnost izabrala novog trenera za sledeću sezonu?!

Iako je nedavno, uoči plej-ofa AdmiralBet ABA lige promenila trenera, Budućnost bi prema večerašnjim informacijama iz Grčke mogla i na leto da učini isto.
Podsetimo, posle eliminacije u osmini finala Evrokupa, a onda i poraza od čačanskog Borca, Podgoričani su okončali saradnju sa trenerom Vladom Jovanovićem, a na njegovo mesto došao je Petar Mijović. On je uspeo da za kratko vreme stabilizuje ekipu koja je sa 2:0 u pobedama uspela da eliminiše Megu u četvrtfinalu plej-ofa AdmiralBet >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ABA lige i plasira se u polufinale.
Imajući to u vidu, u ovom trenutku se nije očekivala bilo kakva priča o nekoj novoj promeni na mestu trenera, ali grčki novinar Kristos Harpidis sa “Totalbasketa“ večeras na Tviteru otkriva svoja najnovija saznanja da je bivši trener Cedevita Olimpije Jurica Golemac navodno blizu postizanja dogovora sa Podgoričanima za narednu sezonu.
Za sada nema konkretnijih informacija na ovu temu, a teško da će ih i biti pre kraja sezone, pogotovo nema razloga da ih bude sada kada Petar Mijović priprema svoju ekipu za polufinalne dvoboje protiv Crvene zvezde.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.