Grci imaju najbolju plažu na svetu! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Nov.2018, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grci imaju najbolju plažu na svetu! (VIDEO)

Nije ni čudo što nam je Grčka omiljena destinacija za letovanje...

Grčka važi za zemlju koja ima neke od najlepših plaža na svetu, a sada je to i dokazano – grčka plaža Navađo (Zakintos) proglašena je najboljom na svetu u 2018. godini, u konkurenciji među 50 plaža!

Plaže na kojima se "ne izlazi iz vode" (VIDEO)

Ovu listu sastavio je sajt za putovanja FlightNetwork, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na osnovu 1.200 novinara koji pišu o putovanjima, urednika, blogera i turističkih agencija. Kriterijumi na osnovu kojih se glasalo su pristupačnost plaže, netaknuta lepota, kvalitet peska i vode.

Poželećete da ste tamo... (VIDEO)

Kao što smo rekli, na prvom mestu se našla grčka plaža Navađo na ostrvu Zakintos, koja je verovatno i jedna od najpoznatijih plaža na svetu. Između ostalog, poznata je i po tome što se do nje može stići samo brodom.



Izvor: YouTube/Paschalis Vlahos

Na drugom mestu liste je plaža Vajtheven u Australiji, slede: El Nido plaža na Filipinima, Praja do Sančo u Brazilu, Tulum plaža u Meksiku, Grejs bej (ostrva Tuks i Kajkos, Karibi), plaža Sedam milja na Kajmanskim ostrvima, Ans Surs d'Aržan na Sejšelima, Maja bej na Tajlandu i deseta je Varadero plaža na Kubi.

Pogledajte još neke Najlepše grčke plaže

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.