Glavna ulica u Paraliji će dobiti ime Dragana Markovića Palme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2022, 12:01

Glavna ulica u Paraliji će dobiti ime Dragana Markovića Palme

Predsedniku Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Draganu Markoviću Palmi uručen je Orden Zvezda grčkog grada Katerini, na svečanoj večeri priređenoj u Paraliji za delegaciju iz Srbije koja broji 700 članova.

Svečanoj večeri, prisustvovao je i gradonačelnik grada Katerini Konstantinos Kuokodimos, sa saradnicima, kao i grčki privrednici, najpoznatiji hotelijeri iz grčke regije Pierija, saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Grad Jagodina.

Kuokodimos je Markoviću uručio Orden Zvezda grada Katerini za "razvoj grčko-srpskih odnosa na bratskom, ekonomskom, političkom i turističkom planu".

"Doneli smo odluku i da od septembra ove godine glavna ulica u Paraliji ponese Vaše ime”, rekao je Kuokodimos.

Marković je i počasni građanin Katerini i počasni konzul Grčke u Srbiji.

Sredstva za boravak delegacije i svečane večere obezbeđena su od donatora a najveći donator je politička partija Jedinstvena Srbija od novca koje je dobila kao parlamentarna stranka s osam poslanika u Skupštini Srbije, saopštio je Grad Jagodina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glavna ulica u Paraliji zvaće se po Draganu Markoviću Palmi

Izvor: Radio 021, 23.Maj.2022

Predsedniku Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Draganu Markoviću Palmi uručen je Orden Zvezda grčkog grada Katerini, na večeri priređenoj u Paraliji za 700-članu delegaciju iz Srbije.

Nastavak na Radio 021...

Palma dobio orden u Grčkoj, dobija i glavnu ulicu u Paraliji

Izvor: Luftika.rs, 23.Maj.2022

Kancelarija Jedinstvene Srbije je počela sa radom svoju osmu sezonu u jednom od najpoznatijih grčkih letovališta, Paraliji.. Priređena je svečana večera za delegaciju iz Srbije koja broji 700 članova, na čijem čelu je Dragan Marković Palma, kojem je gradonačelnik grada Katerini Konstantinos...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.