GUROVIĆ PREŽIVEO PAKAO U GRČKOJ: Bilo je KATASTROFALNO, hvala Bogu da smo dobro

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2019, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUROVIĆ PREŽIVEO PAKAO U GRČKOJ: Bilo je KATASTROFALNO, hvala Bogu da smo dobro

Straš no nevreme na Halkidikiju.

Proslavljeni košarkaš Milan Gurović preživeo je pakleno nevreme koje je sinoć pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki, gde je sedmoro ljudi poginulo, aviše od 100 je povređeno.

- Bilo je katastrofalno nevreme. Užasno je kako sve ovde izgleda posle oluje. Hvala Bogu prijatelji i ja smo dobro - rekao je Gurović za Informer iz Sani Biča, letovališta koje je takođe bilo pogođeno katastrofalnom olujom.

Podsetimo, neka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od omiljenih letovališta Srba u Grčkoj sinoć je pogodilo jako nevreme, praćeno jakim vetrom i kišom. Najmanje 7 osoba, među kojima dvoje dece, poginulo je a više od 100 povređeno. Prema prvim informacijama policije, poginulo je dvoje starijih turista iz Češke, žena i osmogodišnji dečak iz Rumunije, muškarac i dečak iz Rusije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.