Grk ubio komšiju zbog svađe oko parkiranja

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Avg.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grk ubio komšiju zbog svađe oko parkiranja

Policija je danas na severu Grčke uhapsila čoveka osumnjičenog da je ubio dvoje komšija nakon svađe oko parkiranog kamiona.

Osumnjičeni (42) i njegov komšija navodno su već duže vreme bili u lošim osnosima oko toga gde bi ubijeni muškarac trebalo da parkira svoj kamion.Policija je saopštila da su se komšije sinoć žustro posvađale, nakon što je žrtva parkirala kamion u blizini kuće osumnjičenog, nakon čega je osumnjičeni navodno hicem upucao 42-godišnjeg vozača kamiona i njegovu 67-godišnju majku.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grčka: Ubio komšiju zbog svađe oko parkinga

Izvor: B92, 23.Avg.2019

Policija je na severu Grčke uhapsila čoveka osumnjičenog da je ubio dvoje komšija nakon svađe oko parkiranog kamiona...Osumnjičeni (42) i njegov komšija navodno su već duže vreme bili u lošim odnosima oko toga gde bi ubijeni muškarac trebalo da parkira svoj kamion...Policija je saopštila...

Nastavak na B92...

DVOSTRUKO UBISTVO U GRČKOJ Kamiondžiji i njegovoj majci presudio komšija ZBOG SVAĐE OKO PARKINGA

Izvor: Blic, 23.Avg.2019

Muškarac (42) pucao je iz vatrenog oružja i ubio dvoje svojih komšija na severu Grčke, vozača kamiona (42) i njegovu majku (67), a povod je bila svađa oko parkinga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.