GRČKA ZGROŽENA: Trener PEDOFIL OSUĐEN na preko ČETIRI VEKA zatvora i PUŠTEN je na uslovnu slobodu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 14:40

GRČKA ZGROŽENA: Trener PEDOFIL OSUĐEN na preko ČETIRI VEKA zatvora i PUŠTEN je na uslovnu slobodu

Po drugi put je izašao iz zatvora.

Grčka javnost je ogorčena i zgrožena činjenicom da je monstrum i nekadašnji košarkaški trener Nikos Seiragakis pušten na uslovnu slobodu nakon što je 2011. godine dobio presudu prema kojoj je osuđen na 401 godinu zatvora. Zbog pedofilije i zlostavljanja tridesetšestoro dece svi su očekivali kako će smrt dočekati iza rešetaka, no grčko pravosuđe napravilo je opasni presedan i dozvolilo mu izlazak iz zatvora.

Krajem aprila 2020. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine Seiragakis je prvi put pušten na uslovnu slobodu što je tada šokiralo javnost, ali je vrlo brzo zbog kršenja strogih pravila vraćen u zatvor.

Οργή για την αποφυλάκιση του παιδοβιαστή Σειραγάκη https://t.co/DTolpk7GUk #ellinikilysi #nikosseiragakis

— newsbreak.gr (@newsbreakGR) April 4, 2023

Tada je živeo na području Soluna, a prema informacijama tamošnjih medija, posle ponovnog zatvaranja neko je vreme proveo u zatvoru Grevena, a potom je prebačen u Tripoli.

On je sada na uslovnoj slobodi i ne sme boraviti ili posećivati Krit, mora se javljati dva puta mesečno u policijskoj stanicu. Mora boraviti u određenom području Atike i ne sme se družiti s maloletnicima bez pratnje ili pristanka onih koji imaju starateljstvo nad njima.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.