GRČKA POLICIJA OTKRILA NOVE DETALJE: Organizovan napad na Kovačevića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2020, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRČKA POLICIJA OTKRILA NOVE DETALJE: Organizovan napad na Kovačevića!

Pokušaj atentata na bivšeg srpskog fudbalera.

Bivši srpski fudbaler Darko Kovačević, napadnut je večeras u Grčkoj pošto je na njega pucano iz vatrenog oružja, preneli su grčki mediji. Tamošnja policija otkrila je i zašto je pucano na Kovačevića.

Izvori bliski policiji kažu da je počinilac ispalio diraktan hitac u bivšeg fudbalera, sa ciljem da ga ubije, a ne da ga jednostavno zastraši.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Policija smatra da je napad bio dobro organizovan, da su počinioci posmatrali neko vreme Srbina i čekali pravi trenutak da ga napadnu ispred njegove kuće. Policija prikuplja materijal sa sigurnosnih kamera. Na svu sreću Kovačević je ostao živ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.