GRČKA INVAZIJA NA BEOGRAD: Hiljade navijača Olimpijakosa pred Arenom! Imaju veliku podršku Delija

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 17:17

GRČKA INVAZIJA NA BEOGRAD: Hiljade navijača Olimpijakosa pred Arenom! Imaju veliku podršku "Delija"

Vatrena atmosfera pred Arenom.

Beograd je prestonica evropske košarke u naredna tri dana. U prestonici Srbije se održava završni turnir Evrolige, Fajnal-for. Ovog četvrtka na programu je prva utakmica u kojoj će grčki Olimpijakos odmeriti snage sa aktuelnim šampionom ovog takmičenja Anadolu Efesom.

Upravo je ovaj turnir razlog dolaska hiljada navijača i ljubitelja košarke, a mešu najbrojnijima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su pristalice tima iz Pireja.

U ovim trenucima pred beogradskom Arenom je veliki broj navijača u crveno-belim dresovima, kojima se pridružuju i ovdašnji navijači Crvene zvezde, koji su zbratimljeni sa grčkim klubom.

Koliko im znači ova podrška srpskih navijača, istakao je jedan navijač iz Grčke.

- Srbi i Grci su braća, pravoslavci, mnogo nam znači podrška navijača Zvezde, to je dokaz bratske ljubavi. Uz njihovu podršku znam da ćemo osvojiti Evroligu, siguran sam u to. Došli smo u Beograd da pobedimo. 

Meč Olimpijakos - Efes na programu je večeras od 18 časova u beogradskoj Areni. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.