GRCI NUDE TRAMPU: Kako vam OVO zvuči, Krstičić za Gobeljića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 15:05

GRCI NUDE TRAMPU: Kako vam OVO zvuči, Krstičić za Gobeljića!

Uskoro će sve biti poznato.

Sve je izvesnije da će Nenad Krstičić napustiti Atinu ovog leta. Iskusni vezista odlučan je da ode iz redova AEK-a, a Crvena zvezda ne odustaje od namere da angažuje svog bivšeg kapitena.

Poljaci imaju velike ambicije na EURO, a da li opravdano, videćemo danas (18.00) u meču sa Slovačkom. Kvota na Levandovskog i saigrače u Mozzartu je najveća na svetu - 1,90. Iks >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 3,45, a dvojka 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Poljska - Slovačka.

Na Marakani veruju da će istrajati u nameri, ali problem u celoj priči predstavlja činjenica da nekadašnji igrač Sampdorije ima ugovor sa Atinjanima na još godinu dana.

Portal "Sportdog" piše da Crvena zvezda žarko želi Nenada Krstičića, i da je AEK-u ponudila novu opciju. Tačnije, Beograđani veruju da bi mogli da izdejstvuju razmenu igrača. Odnosno da se Nenad Krstičić preseli u Beograd kao slobodan igrač, a da put Atine krene Marko Gobeljić!

Grčki mediji kao ključnu sponu u realizaciji ovog posla vide Vladana Milojevića. Srpskom stručnjaku na klupi AEK-a je hitno potrebno pojačanje na poziciji desnog beka, mestu koji je najčešće u karijeri pokrivao Marko Gobeljić.

U eri Vladana Milojevića na klupi Crvene zvezde, rođeni Kraljevčanin je pružao najbolje partije u karijeri. Imao je zapažene role i u Evropi, da bi kod Dejana Stankovića izgubio mesto startera.

Uprkos tome, ove sezone je skupio čak 40 mečeva i zabeležio četiri asisstencije. Bio je tragičar revanša protiv Milana, a i sezonu je završio na neslavan način, pošto se našao u centru skandala i nemilih scena, posle penal serije u finalu Kupa Srbije, kada je spustio šorts i gestikulirao ka kapitenu Partizana Vladimiru Stojkoviću.

Zbog toga je Zvezdin univerzalac kažnjen od strane Disciplinske komisije sa 200.000 dinara i dva meča suspenzije.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.