GR: Uhapšeno 37 stranaca zbog lažnih pasoša

Izvor: B92, 01.Okt.2018, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GR: Uhapšeno 37 stranaca zbog lažnih pasoša

Atina -- Grčka policija uhapsila je 37 stranih državljana na ostrvu Kritu zbog posedovanja lažnih pasoša, saopštili su danas zvaničnici.

Kako se navodi, oni su uhapšeni krajem prošle nedelje na aerodromu Heraklion, a nameravali su da sa falsifikovanim pasošima putuju u Nemačku, Italiju, Belgiju i Holandiju, prenosi ANA.

Među uhapšenima su 24 muškarca i 13 žena, u čijim lažnim pasošima je pisalo da su iz Francuske, Italije, Španije, Bugarske, Poljske i drugih evropskih zemalja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Kritu uhapšena 37 stranca zbog lažnih pasoša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2018

Grčka policija uhapsila je 37 stranih državljana na ostrvu Kritu zbog posedovanja lažnih pasoša, saopštili su danas zvaničnici...Kako se navodi, oni su uhapšeni krajem prošle nedelje na aerodromu Heraklion, a nameravali su da sa falsifikovanim pasošima putuju u Nemačku, Italiju, Belgiju i Holandiju,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

IMALI LAŽNE PASOŠE Uhapšeno 37 stranih državljana u Grčkoj

Izvor: Blic, 02.Okt.2018, 01:00

Grčka policija uhapsila je 37 stranih državljana na ostrvu Kritu zbog posedovanja lažnih pasoša, saopštili su danas zvaničnici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.