GR: Poslanik uzviknuo Hajl Hitler

Izvor: OkRadio.rs, 17.Maj.2013, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GR: Poslanik uzviknuo "Hajl Hitler"

Poslanik neonacističke stranke "Zlatna zora" izbačen je sa sednice Skupštine Grčke jer je vređao kolegu iz levičarske stranke Siriza. Iliopulos najpre je verbalno napao lidera Sirize, poslanika Aleksisa Ciprasa, a dok je izvođen iz sale, tri puta se začuo uzvik "Hajl Hitler!" što je objavljeno i na televiziji. Potpredsednik Skupštine i poslanik levičarske stranke Siriza, Joanis Dragasakis, naredio je da se sa sednice udalji poslanik "Zlatne zore" Panajotis Iliopulos. Grčka novinska agencija Ana je javila da je "Hajl Hitler!" uzviknuo Hristos Papas, jedan od lidera i poslanik "Zlatne zore", ali je ta neonacistička stranka to demantovala.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Ultradesničar izbačen iz grčkog parlamenta

Izvor: RTS, 17.Maj.2013

Poslanik grčke ultradesničarske partije Zlatna zora Panajotis Iliopulos izbačen sa zasedanja grčkog parlamenta pošto se podsmehnuo lideru jedne opozicione partije. Dok je izvođen iz sale, tri puta se začuo uzvik "Hajl Hitler"...Poslanik neonacističke stranke Zlatna zora izbačen je sa sednice...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.