Filip Kljajić otišao u Grčku

Izvor: MozzartSport.com, 27.Dec.2017, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Kljajić otišao u Grčku

Partizan se rastao sa Alenom Stevanovićem

Filip Kljajić je i dalje pod ugovorom sa Partizanom, ali na proleće će braniti na drugoj adresi. Crno-beli su se privremeno rastali sa 27-godišnjim golmanom, tako što su ga poslali na pozajmicu u Grčku.

U pitanju je saradnja sa Platanjasom, sedmoplasiranim timom tamošnje Superlige, čiji dres nose Filip Stanisavlejvić i Miloš Stojčev, koji će olakšati Kljajiću privikavanje na novu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sredinu.

Kljajić je mesto među stativama izgubio posle serije kikseva u avgustu i dolaska Vladimira Stojkovića, koji se nametnuo ne samo kao prvi izbor za čuvara mreže, već i kao lider tima. S obzurom da je stručni štab na čelu sa Miroslavom Đukićem do zimske pauze na 15 superligaških i svih šest utakmica grupna faze Lige Evrope ostavljao Kljajića van protokola, bilo je jasno da se nalazi u grupi igrača koji mogu da traže novu sredinu.

A kako je letos produžio ugovor (do juna 2021) u opštem interesu je bilo da pronađe sredinu u kojoj će braniti, što se i desilo.

Osim Kljajića, Humsku 1 je danas napustio i Alen Stevanović. Uprava crno-belih i krilni vezista, angažovan poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka 2015, sporazumno su raskinuli ugovor, šest meseci pre isteka. To znači da nekadašnji reprezentativac sa „čistim“ papirima može da traži novu sredinu.

S obzirom da su prethodno na isti način iz Partizana otišli levi bek Mohamed el Monir i vezista Petar Đuričković, jasno je da je toku racionalizacija troškova i smanjenje igračkog kadra.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.