Emina i Mustafa zaljubljeni i romantični – u pećini! (foto)

Izvor: Svet, 20.Jul.2015, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina i Mustafa zaljubljeni i romantični – u pećini! (foto)

Emina Jahović Sandal ovih dana uživa sa suprugom Mustafom Sandal  i decom u čarima Grčke. Oni koji je prate su se oduševili fotografijom kojiu je postavila uz reči:
“Danas smo posetili neverovatnu plavu pećinu u Grčkoj, koja se nalazi u blizini ostrava Meis! Ovo je jedno od najmoćnijih masta na svetu koje sam do sada videla!”, napisala je lepa Emina, ali su svi kometarisali da su njih dvoje prelep par i da su strašno romantični. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<

Emina je uspela da “ulovi” i fotka mega-jahtu žene Stiva Džobsa, Lorin.

“Imali smo priliku da vidimo “Venus”. Ovu neverovatnu lepoticu je dizajnirao Stiv Džobs zajedno sa Filipom Starkom. Ovaj brod je deo njegove mašte i prefekcionizma!”, napisala je Emina, a za kraj je dodala i svoju fotku na kojoj je bez šminke, kako sama kaže.

Komentari su bili da je jako lepa, ali da joj “fali” neki ilogram više.
Nama se čini da Emini zaista ništa ne fali, a vama?
 
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emina i Mustafa zaljubljeni i romantični – u pećini! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 20.Jul.2015

Emina Jahović Sandal ovih dana uživa sa suprugom Mustafom Sandal  i decom u čarima Grčke. Oni koji je prate su se oduševili fotografijom kojiu je postavila uz reči:..“Danas smo posetili neverovatnu plavu pećinu u Grčkoj, koja se nalazi u blizini ostrava Meis! Ovo je jedno od najmoćnijih masta...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.