Izvor: MozzartSport.com, 06.Jan.2021, 13:02

Dušan Marković jača srpsku koloniju u Larisi?

Grci zovu bivšeg golmana Rada

Pred kraj 2020. godine Dušan Marković je raskinuo ugovor sa Radom, ali po pisanju grčkih medija, neće dugo čekati na novi angažman.

Bivši mladi reprezentativac, koji je status prvog čuvara mreže "građevinara" izgubio dolaskom iskusnog Damira Kahrimama, navodno je dobio ponudu Larise. Nadaju se u klubu da bi im svojim odbranama mogao pomoći u borbi za opstanak, pošto je Larisa trenutno na pretposlednjem mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << grčkog prvenstva sa samo sedam bodova iz 13 utakmica. Gergelji Nađ je u 12 nastupa primio 19 golova, dok je iskusni Vladimir Bajić pet puta savladan samo u duelu sa Olimpijakosom.

Ukoliko prihvati ponudu, Marković će u novom klubu pored bivšeg golmana čačanskog Borca i još nekoliko srpskih timova, za saigrače imati još dvojicu Srba - napadače Nikolu Trujića i Radomira Milosavljevića.

Pored Rada u kom je ponikao, 22-godišnji golman je u dosadašnjoj karijeri branio i za Žarkovo.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.