Dubravka Mijatović: Spremna sam za nove radne pobede!

Izvor: Svet plus, 31.Avg.2016, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubravka Mijatović: Spremna sam za nove radne pobede!

Dubravka Mijatović nakon što je odmor provela sa ćerkom u Grčkoj, uputila se u Budvu gde je na letnjoj pozornici igrala u predstavi "Mrešćenje šarana".

Popularna glumica ne voli da priča o svom privatnom životu, te ni sada, nakon skoro šest meseci od smrti Marinka Madžgalja, ne želi da priča o tome. Dubrvka kaže, da novinari često izmišljaju priče, te je i demantovala nedavne natpise, kako je izjavila da je ona lepa, jer nije podlegla plastičnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << operacijama. "U kontekstu predstave sam pričala o liku koji igram u predstavi, plastičnog hirurga. A o sebi tako nešto nikada nisam izjavila", rekla je u emisiji Premijera i otkrila da je najviše nervira kada prećuti istinu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.