Donosimo vam prve snimke sa plaža u Grčkoj: Nemojte se uplašiti ako vas sa granice odvedu prvo u nepoznati hotel, evo o čemu se radi (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 06.Jun.2020, 20:58

Donosimo vam prve snimke sa plaža u Grčkoj: Nemojte se uplašiti ako vas sa granice odvedu prvo u nepoznati hotel, evo o čemu se radi (FOTO+VIDEO)

Još uvek nije sasvim jasno kako će koja zemlja izmeniti svoju turističku ponudu u skladu sa pandemijom, a u Srbiji se sa najviše pažnje prate vesti iz Grčke Još uvek nije sasvim jasno kako će koja zemlja izmeniti svoju turističku ponudu u skladu sa pandemijom, a u Srbiji se sa najviše pažnje prate vesti iz Grčke.Atinska plaža Akti Voulas jedna je od najposećenijih kada su u pitanju atinske plaže. Dobro organizovana i puna sadržaja, obično lako mami turiste, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ali ne i ovog vikenda.Jutro na ovoj plaži izgledalo je ovako - baš niko nije se opružio na suncu, osim par slučajnih prolaznika.Na ovoj, kao i na svim ostalim plažama, jasno je istaknut pravilnik koji glasi da razdaljina između dva suncobrana mora da bude četiri metara, zabranjeno je pomerati ležaljke ispod suncobrana, a u kafićima, na štandovima i svim mestima gde se formira red, mušterije moraju da drže odstojanje od metar i po.Halkidiki i Tasos se užurbano pripremaju za svakog novog gosta. Tako se ovih dana na plažama u Pefkohoriju, Neos Marmatisu i na ostrvu Tasoso viđeni prvi kupači.Grčka je jedna od prvih zemalja koja je otvorila sezonu za turiste. Imali su odlične rezultate u suzbijanju epidemije, zbog čega su bili u prednosti sa pripremama za turiste.Što se zvaničnih pravila tiče, trenutno je obavezno za svakog putnika koji stiže u Grčku da bude testiran na virus i da jednu noć prenoći u određenom hotelu izabranom za svrhe testiranja. Posetioci koji dobiju negativan rezultat moraju da se samoizoluju nedelju dana, dok oni pozitivni moraju da provedu 14 dana u karantinu.Od 15. juna Grčka je najavila popuštanje ovih mera u zavisnosti od toga odakle dolaze turisti, piše euronews.com.PRVI POLASCI IZ SRBIJE ZA GRČKUPrvi sigurni organizovani autobuski polasci za Grčku su:15.06. Parga i Vrahos18.06. Zakintos20.06. Kasandra (Pefkohori, Kalitea, Polihrono, Nea Kalikratia)22.06. Nea Kalikratia, Strimonikos (Stavros, Nea Vrasna)27.06. Tasos29.06. Sitonija
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.