Dobri odnosi Srbije i Grčke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2016, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobri odnosi Srbije i Grčke

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Republike Grčke Konstantina Ikonomidisa, a u razgovoru je konstatovano da postoji zajednički interes za dalje intenziviranje saradnje u svim oblastima, kao i da su dobri odnosi Srbije i Grčke značajni za doprinos stabilnosti regiona.

Vučić je zahvalio ambasadoru Ikonomidisu na odličnoj saradnji, kao i na tome što je svojim velikim diplomatskim iskustvom i zalaganjem doprineo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << razvoju dobrih i stabilnih odnosa dveju zemalja, saopštila ej Kancelarija Vlade Srbije za saradnju sa medijima.

Srpski premijer je ovom prilikom ponovio poziv grčkom premijeru Ciprasu da poseti Srbiju.

Ambasador Ikonomidis istakao je da Grčka snažno podržava evropski put Srbije i pozdravio skoro otvaranje poglavlja 23 i 24 u pregovaračkom procesu o članstvu u Evropskoj uniji.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grčka i Srbija za još bolju saradnju, Vučić pozvao Ciprasa u zvaničnu posetu

Izvor: Blic, 11.Jul.2016

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Republike Grčke Konstantina Ikonomidisa, a u razgovoru je konstatovano da postoji zajednički interes za dalje intenziviranje saradnje u svim oblastima, kao i da su dobri odnosi Srbije i Grčke značajni za doprinos...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.