Đurović: Prijateljski smo se rastali sa Labovićem

Izvor: RTS, 04.Jan.2010, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurović: Prijateljski smo se rastali sa Labovićem

Trener košarkaškog kluba FMP Železnik Vlade Đurović rekao je da je dosadašnji igrač te ekipe Dragan Labović zadužio klub i istakao da se krilni centar na prijateljski način rastao sa klubom.

Labović je potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Arisom, a u Solun je stigao u subotu uveče. On će u grčkom klubu igrati zajedno sa bivšim saigračem iz FMP-a Ivanom Paunićem.

"Labović je zadužio FMP, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << proveo je u klubu skoro 10 godina. Dobio je primamljivu ponudu i klub mu je izašao u susret. Mlad je, iako je dugo na košarkaškoj pozornici, može da uradi mnogo toga", rekao je Đurović za klupski sajt.

"Dragan se pozdravio sa saigračima na treningu, rastali smo se emotivno, na prijateljski način", dodao je trener FMP-a.

Labović je sa FMP-om osvojio dva Kupa Radivoja Koraća (2005. i 2007. godine), dva puta je bio prvak Evrope sa mladom reprezentacijom (2006. i 2007.), jednom sa kadetskom selekcijom (2003.), a 2005. sa juniorskim timom SCG.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.