Đorđević završio sa orlovima?

Izvor: Mondo, 19.Nov.2014, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević završio sa "orlovima"?

Napadač Lacija odbio je da uđe sa klupe u okršaju sa Grčkom i više ne želi da bude na spisku selektora, javila je Arena sport.

Foto: MN Press

Srpski fudbal kao da ne može bez negativnih vesti, čak ni u danu kada "orlovi" pobede!

Neposredno nakon poraza od Danske, kružila je nezvanična informacija da jedan fudbaler više neće igrati za reprezentaciju Srbije.

Novi potpredsednik FSS Savo Milošević u nedelju je to demantovao na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za novinare, kada je saopšteno da na prijateljski meč protiv Grčke na Kritu neće putovati samo petorica povređenih (Kolarov, Tadić, Biševac, Nastasić i Kuzmanović).

Međutim, izgleda da jedan "buntovnik" ipak postoji.

Prema informaciji TV Arena sport, u pitanju je Filip Đorđević, koji je duel sa Grcima (2:0) počeo na klupi, a onda u drugom poluvremenu odbio da uđe u igru.

Arena tvrdi da je napadač Lacija saopštio nekim članovima stručnog štaba da više ne treba da ga pozivaju na akcije nacionalnog tima.

Đorđević ima 27 godina. Ove jeseni je kod Dika Advokata bio "starter" u mečevima protiv Francuske i Jermenije, a rezerva protiv Danske i Grčke.

Ukupno je zabeležio 14 nastupa u "A" selekciji i dao četiri gola.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.