Đerona objavio spisak pred utakmicu kvalifikacija za EP 2022 protiv Grčke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2021, 16:12

Đerona objavio spisak pred utakmicu kvalifikacija za EP 2022 protiv Grčke

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije, Toni Đerona objavio je spisak igrača na koje računa u aprilskoj EHF nedelji nacionalnih timova u okviru koje će selekcija Srbije odigrati preostalu utakmicu kvalifikacija za EHF EURO 2022.

Poslednja utakmica selekcije Srbije u ciklusu kvalifikacija za kontinentalni šampionat protiv reprezentacije Grčke na programu je 29. aprila u Atini u 14 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Orlovi" su u tri utakmice kvalifikacija protiv Francuske i Grčke po rezultatima već obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo koje se održava u Mađarskoj i Slovačkoj u januaru 2022. godine.

Prvi susret dve selekcije u okviru kvalifikacija odigran u januaru u Zrenjaninu obeležila je ubedljiva pobeda Srbije rezultatom 31:21 (15:12) čime se Srbija našla na čelu grupe sa pet osvojenih bodova.

TABELA:

Srbija 5

Francuska 1

Grčka 0

Podsetimo, reprezentacija Belgije povukla iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo usled situacije u zemlji vezane za pandemiju korona virusa.

Okupljanje reprezentacije je planirano za ponedeljak, 26. aprila u Atini, gde će Srbija obavljati trenažne aktivnosti do susreta.

GOLMANI: 1. Dejan Milosavljev  2. Vladimir Cupara 3. Milan Bomaštar

LEVA KRILA: PIVOTMENI: 4. Nemanja Ilić 5. Vanja Ilić 6. Mijajlo Marsenić 7. Živan Pešić

DESNA KRILA: 8. Bogdan Radivojević 9. Darko Đukić

BEKOVI: 10.Petar Đorđić  11.Marko Milosavljević  12.Nemanja Obradović 13.Petar Nenadić  14.Stevan Sretenović  15.Aleksa Kolaković  16.Stefan Dodić  17.Nemanja Zelenović 18.Jovica Nikolić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đerona objavio uži spisak rukometaša za Grčku

Izvor: B92, 20.Apr.2021

Selektor rukometaša Srbije Toni Đerona objavio je uži spisak igrača na koje računa za preostalu utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Grčke...Na spisku se nalazi 18 igrača: Dejan Milosavljev, Vladimir Cupara, Milan Bomaštar, Nemanja Ilić, Vanja Ilić, Mijajlo Marsenić, Živan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.