Izvor: Radio 021, 26.Jul.2023, 17:43

Dilema da li odustati od letovanja zbog požara u Grčkoj: Kakva prava imaju putnici za povraćaj novca

Dramatične scene požara sa grčkih ostrva Rodos, Krf i Evija, kao i oblasti Dervanakije u Ahaji, koje mediji prenose danima, pokolebale su neke turiste koji su na tim destinacijama uplatili letovanja.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

KOŠTAĆE VAS AKO OTKAŽETE LETOVANJE U GRČKOJ? Kakve su obaveze agencije, možete li da povratite novac i koliko: "Neka dostave dokaze o stvarnim troškovima!"

Izvor: Blic, 27.Jul.2023, 09:40

Dramatične scene požara sa grčkih ostrva Rodos, Krf i Evija, kao i oblasti Dervanakije u Ahaji, koje mediji prenose danima, pokolebale su neke turiste koji su na tim destinacijama uplatili letovanja. Onima koji žele da odustanu od puta, sa jedne strane stižu poruke da neće imati pravo na refundaciju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.