Izvor: Beta, 27.Jul.2011, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delez danas preuzeo Delta maksi

BRISEL/BEOGRAD, 27. jula 2011. (Beta) - Belgijska kompanija Delez (Delhaize) završila je u sredu preuzimanje trgovinskog lanca Delta maksi, za koji je platila 932,5 miliona evra.

Kako se navodi u saopštenju Deleza, zatvaranje transakcije omogućilo je početak integrisanje poslovanja najvećeg trgovinskog lanca u Srbiji u Delez grupu.

Generalni direktor Delez grupe Pjer-Olivijer Bekers (Pierre-Olivier Beckers) kazao je da: "Kupovinom Delta maksija u kombinaciji sa postojećim poslovanjem u Rumuniji i Grčkoj, Delez grupa postaje jedan od vodećih igrača u regionu. Spremni smo za rast našeg poslovanja u ovom perspektivnom delu Evrope".

Generalni direktor Delez grupe za jugoistočnu Evropu Kostas Makjeras kazao je da će Delez nastaviti da razvija snagu Delta maksija na lokalnom tržištu i jača odnose sa lokalnm dobavljačima.


Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Delta maksi" i zvanično deo Deleza

Izvor: B92, 27.Jul.2011

Beograd -- Transakcija kupovine "Delta maksija" danas je zvanično zatvorena, čime je "Delez" postao jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u jugoistočnoj Evropi..."Delez grupa", međunarodni lanac maloprodajnih objekata iz Belgije, primila je bezuslovna odobrenja od svih relevantnih institucija za...

Nastavak na B92...

Delhaize Group finalizira kupovinu Delta Maxi

Izvor: Capital.ba, 27.Jul.2011

BRISEL,  Kompanija Delhaize Group (Euronekst Brisel: DELB – Njujorška berza: DEG), međunarodni lanac maloprodajnih objekata iz Belgije, primila je bezuslovna odobrenja od svih relevantnih institucija za kontrolu pripajanja kompanija i finalizirala ranije najavljenu kupovinu  maloprodajnog lanca...

Nastavak na Capital.ba...

"Delez" i zvanični preuzeo "Maksi"

Izvor: RTS, 27.Jul.2011

Belgijska "Delez grupa" i zvanično je postala vlasnik trgovinskog lanca "Delta Maksi". Delez je sada vlasnik oko 450 maloprodajnih objekata u Srbiji i regionu...Delez grupa od danas je zvanični vlasnik trgovinskog lanca Delta Maksi, za koji je platila 932,5 miliona evra, saopštila je ta grupa...Uz...

Nastavak na RTS...

Delez preuzeo Delta maksi

Izvor: Radio 021, 27.Jul.2011

Belgijska kompanija Delez završila je danas preuzimanje trgovinskog lanca Delta maksi, za koji je platila 932,5 miliona evra.

Nastavak na Radio 021...

Belgijanci uzeli ”Maksi”

Izvor: S media, 28.Jul.2011, 08:10

Belgijski ”Delez” od srede je i zvanično preuzeo najveći srpski trgovinski lanac u Srbiji ”Delta Maksi”. ..Kupovinom ”Delta Maksija”, uz aktuelno poslovanje u Rumuniji i Grčkoj, postajemo jedan od vodećih igrača u regionu - rekao je Pjer Olivijer Bekers za Novosti, predsednik i generalni...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.