Daru NAPAO bivši muž! “Dok ja čuvam sina ti se SKIDAŠ po Monaku!”

Izvor: Svet, 05.Avg.2020, 21:33

Daru NAPAO bivši muž! “Dok ja čuvam sina ti se SKIDAŠ po Monaku!”

Dara Bubamara nakon što je dve nedelje provela sa drugaricom u Grčkoj, rešila je da obiđe i Monako prenosi STAR. Ona je tamo provela deset dana, dok joj je sina čuvao bivši muž Milan! Međutim, kada je čuo da pevačica planira da otputuje na još jednu destinaciju, njen bivši je poludeo, pa joj sve sasuo u lice!
“ŠVRĆKA SE SA DRUGARICAMA, A JA IZIGRAVAM DADILJU!” „Dara se ovo leto nauživala, nije radila i baš se odmarala i u Grčkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i u Monaku, a onda je rešila da za koji dan ode i do Turske. Kada je njen bivši muž to čuo, poludeo je i rekao joj da mu ne pada na pamet da izigrava dadilju i da ako ide ima da vodi i sina sa sobom. ‘Odakle ti ideja da celo leto putuješ sa drugaricama, ako planiraš da ideš na još neko more vodićeš i Kostu! Dok ja čuvam sina ti se skidaš i slikaš po Monaku!’, vikao je Milan na Daru koja ga uopšte nije shvatila za ozbiljno!”, ispričao je izvor za STAR i dodao:








View this post on Instagram















🌝🥰
A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Jul 20, 2020 at 4:36am PDT


„Dara je htela da vodi Kostu sa sobom, ali on je sada dečak i neće sa mamom i njenom drugaricom na letovanje. Zato je doneo odluku da bude kod Milana, a izgleda da je i Darin bivši malo ljubomoran. Video je da je Dara u bikiniju zaludela mnoge i još je čuo kako joj se u Monaku udvarao jedan milioner, pa mislim da je zbog toga poludeo”, kaže izvor časopisa STAR i dodaje:
„Dara je sada baš zgodna, dovela je liniju do savršenstva pa joj nije problem da se šepuri u kupaćem. A Milan očigledno ljubomoran, pa ju je napao čim je stigla u Beograd. Mada, Dara ko Dara, samo se smejala i rekla mu je da će na sledeće putovanje voditi i Kostu, a ne bi me čudilo da krene i Milan sa njima!”, završava izvor za STAR!
NOVI STAR! OTKRIVAMO: Maja TRUDNA sa Janjušem, ovo je PLAN za bebu! Darko se SELI u Bosnu zbog DUGOVA! Miljana mora na OPERACIJU! Gagi u BOLNICI zbog Anabele!

SANJA ARSIĆ/STARBOJAN VUKOVIĆ/STAR/INSTAGRAM
The post Daru NAPAO bivši muž! “Dok ja čuvam sina ti se SKIDAŠ po Monaku!” appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.