Daru Bubamaru iz Grčke, dočekao BIVŠI MUŽ! Imao dobar RAZLOG za to!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 12:20

Daru Bubamaru iz Grčke, dočekao BIVŠI MUŽ! Imao dobar RAZLOG za to!

Spaja ih prijateljstvo...

Dara Bubamara provela je nekoliko nezaboravnih dana u Grčkoj, gde je uživela u moru, suncu i koktelima.

Pri povratku u Srbiju dočekao ju je bivši suprug Milan Kesić, te su se nekadašnji supružnici srdačno pozdravili, a on je čak dovezao njen automobil na aerodrom, predao joj ključeve, a zatim se on sa prijateljem odvezao dalje u drugom automobilu.

Izvor koji se našao na licu mesta ispričao je da se čak dogodio i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poljubac na pevačicinu inicijativu, ali je to Milan porekao.

Objavu dijeli Dara Bubamara (@darabubamara_official) Srp 3, 2020 u 8:17 PDT

- Dara i ja smo najbolji prijatelji. Jako se volimo, poštujemo i cenimo. Imamo divnog sina i on zna da sam ja za njih tu šta god da im zatreba. Dara zna da će uvek moći da se osloni na mene - ispričao je Kesić.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.