Danijela Jankov ponovo vodi dodelu Balkan Music Awards

Izvor: Blic, 19.Maj.2011, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela Jankov ponovo vodi dodelu "Balkan Music Awards"

Voditeljka televizije "Prva" vratiće se na kratko u Bugarsku kako bi ponovo bila domaćin na dodeli regionalnih muzičkih nagrada "Balkan Music Awards" 4.juna u Sofiji.

Na dodeli nagrada kojoj će prisustvovati veliki broj zvezda iz zemalja bivše Jugoslavije koncert će održati i Goran Bregović sa svojim "Orkestrom za svadbe i sahrane".

Organizatori su najavili pravi spektakl na trgu Aleksandra Batenberga, a specijalnon za ovu priliku u Bugarsku se vraća i voditeljka Danijela Jankov.

Na ovoj manifestaciji učestvovaće Elena Paprizu, grčka pevačica, Elena Risteska, grupa "Kolonija", Nataša Bekvalac i mnogi drugi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danijela Jankov i ove godine voditeljka "Balkan Music Awards"

Izvor: Svet, 19.Maj.2011

Voditeljka televizije "Prva" Danijela Jankov vratiće se na kratko u Bugarsku kako bi ponovo bila domaćin na dodeli regionalnih muzičkih nagrada "Balkan Music Awards" 4.juna u Sofiji.  Na dodeli nagrada kojoj će prisustvovati veliki broj zvezda iz zemalja bivše Jugoslavije koncert će održati...

Nastavak na Svet...

Bregović dobio nagradu za doprinos razvoju balkanske muzike!

Izvor: medio.rs, 20.Maj.2011, 03:00

Naš proslavljeni muzičar Goran Bregović dobio je nagradu za doprinos razvoju balkanske muzike, koja će mu biti uručena 4. juna u Sofiji na dodeli Balkanskih muzičkih nagrada.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.