DŽABA GOL ŽIVKOVIĆA: PAOK na NEVEROVATAN način prokockao finale Kupa Grčke (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 23:06

DŽABA GOL ŽIVKOVIĆA: PAOK na NEVEROVATAN način prokockao finale Kupa Grčke (VIDEO)

Imali su sve u svojim rukama.

Fudbaleri PAOK-a eliminisani su iz Kupa Grčke. Panatinaikos se posle boljeg izvođenja penala plasirao u finale.

Crno-beli su na gostovanje velikom rivalu stigli sa golom zaostatka, ali su u regularnih 90 minuta uspeli da anuliraju taj zaostatak i to zahvaljujući srpskom reprezentativcu Andriji Živkoviću.

Odlično se snašao krilni fudbaler i slabijom desnom nogom promenio rezultat.

🇬🇷 Goal: Andrija Živković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << | Panathinaikos 0-1 PAOK pic.twitter.com/lPgj6ClMH3

— all goals @FootColic 🔴- live stream @GoalSpotHD🔴 (@SharolynU61206) February 21, 2024

Meč je otišao u produžetak koji je bolje otvorio PAOK. Igrao se 105. minut kada je Tomaš Kedziora povećao prednost svog tima i doveo ih na korak od finala. Ipak, u poslednjem minutu šok za goste. Dimitris Limnios je postigao pogodak i sve je rešeno posle penala.

Šporar je promašio prvi penal i prednost je automatski prešla na stranu PAOK-a. Svi izvođači su bili sigurni i "meč" loptu je imao Despodov. Bugarin je međutim promašio i nastavilo se sa izvođenjem jedanaesteraca. Gosti su nakon toga imali još dve prilike da prođu u veliko finale, ali nijednom nisu uspeli, da bi cela agonija crno-belih bila krunisana klizanjem Samate u devetoj seriji.

Panatinaikos će u borbi za trofej igrati protiv boljeg iz duela Panetolikos – Aris
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.