DRAMA U OMILJENOM SRPSKOM LETOVALIŠTU: Pojavila se ajkula - svi u ŠOKU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 19:57

DRAMA U OMILJENOM SRPSKOM LETOVALIŠTU: Pojavila se ajkula - svi u ŠOKU! (VIDEO)

Na društvenim mrežama se ponovo pojavio snimak ajkule u Grčkoj, a ovoga puta ona je viđena u jednom od omiljenih letovališta Srba.

Grčka se danima bori sa velikim požarima, apokaliptične fotografije stižu iz dana u dan, a čini se da je najdramatičnija situacija bila u luci i gradu Volosu.

Na sreću, Vatrogasna služba te zemlje saopštila je danas da je požar u okolini Volosa, u centralnoj Grčkoj, koji je izazvao eksplozije u vojnom skladuštu, stavljen je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pod kontrolu.

Pored požara, meštani ovog grada sada imaju još jednu brigu.

Danas u Volosu 🇬🇷, to je blizu poluostrva Pilion, a ni Skijatos nije daleko, pa da se malo obrati pažnja pic.twitter.com/rpA0jwNumd

— Dentistolog (@dentistolog) July 27, 2023

Naime, kako je objavljeno na društvenim mrežama, pre svega na Tviteru, u blizini poluostrva Pilion primećena je ajkula.

Kako navodi jedan korisnik Tvitera, ni Skijatos nije daleko, pa se srpskim turistima preporučuje da obrate pažnju.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.