DRAMA SRPSKE PORODICE U GRČKOJ: Dečak (5) počeo da se davi, reanimiran prebačen u bolnicu, OGLASILA SE MAJKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2019, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA SRPSKE PORODICE U GRČKOJ: Dečak (5) počeo da se davi, reanimiran prebačen u bolnicu, OGLASILA SE MAJKA

Prava drama odigrala se u četvrtak u Grčkoj, u Pefkohoriju kada je dečak iz Srbije star svega 5 godina ušao u vodu i počeo da se davi.

Na svu sreću, mališan je izvučen iz mora. U tom trenutku je već bio bez svesti, ali je uspešno reanimiran i hitno prevezen ambulantnim kolima prvo u dom zdravlja, a zatim u bolnicu Ipokration u Solunu, navodi se u Fejsbuk grupi Live from Greece.

- Dete je trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na odeljenju intenzivne nege gde je prikačen na aparate - navode.

Inače, dečaka je iz mora izvukao čovek koji pruža usluge sportova na vodi, a reanimiran je uz pomoć lekara koji se kao turista zadesio na plaži.

Ubrzo se oglasila i majka dečaka koja je obavestila sve o stanju dečaka, te apelovala na oprez.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEČAK IZ SRBIJE UMALO SE UDAVIO U PEFKOHORIJU Dete (5) reanimirao lekar koji se pukom srećom zadesio na plaži kao turista

Izvor: Blic, 23.Avg.2019

Mališan iz Srbije star pet godina, umalo se udavio u četvratak na plaži u Pefkohoriju, popularnom grčkom letovalištu, a uspešno ga je ranimirao lekar koji se pukom srećom tu zadesio kao turista.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.