DRAMA SRBINA KOJI JE DOPUTOVAO IZ GRČKE: Na testu je bio negativan, a posle tri dana ga zvali i rekli da je ZARAŽEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2020, 07:23

DRAMA SRBINA KOJI JE DOPUTOVAO IZ GRČKE: Na testu je bio negativan, a posle tri dana ga zvali i rekli da je ZARAŽEN

Tvrdi da je došlo do greške.

Nakon što sam se 28. marta vratio iz Grčke, bio sam u karantinu u Bujanovačkoj banji, gde su me testirali. Prvo su mi rekli da je test negativan i da nemam koronu i pustili me, da bi me posle tri dana pozvali i rekli da sam ipak zaražen!

Ovako priča za medije G. D. (51), rodom iz Vrbasa, koji već 20 godina živi u Kavali u Grčkoj, a nedavno se zbog poslovnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obaveza vratio u Srbiju. I od tada je u neizvesnosti i strahu da li je zaražen i da li je nekoga zarazio, s obzirom na to da je iz Bujanovačke banje otišao kod sestre u jedno selo kod Žagubice.

- Izgleda da je došlo do greške! Vratio sam se 28. marta i uradili su mi test u karantinu u Bujanovačkoj banji. Posle tri dana su me pustili i rekli da sam negativan. Otišao sam kod sestre i zeta, da tamo budem u karantinu, međutim, posle tri-četiri dana su me zvali i rekli mi da sam ipak zaražen. Tražio sam da me hitno prebace u bolnicu, pošto sam kod sestre koja ima četvoro dece - ispričao je G. D.

On je dodao da je prvo bio na Infektivnoj klinici u Beogradu, gde mu, kako je naveo, ništa nisu našli, ali su ga na njegovo insistiranje prebacili u bolnicu na Zvezdari. - Sada sve analize idu iz početka i čekamo rezultate. Hoću da budem siguran i da znam da li sam zaražen ili nisam! Nemam nikakve simptome baš, ni prehlade, ni nikakve druge. Zdravo se osećam. Nakon povratka u Srbiju bio sam u kontaktu sa sestrom, zetom, njenom decom i jednim taksistom, ali niko od njih nema nikakve simptome, svi su dobro - naveo je sagovornik medija.

On naglašava da nije bio u kontaktu ni sa kim ko je zaražen, kao i da do njegovog dolaska u Srbiju u Kavali nije bio zabeležen nijedan slučaj korone: - Bio sam u hotelu u Makedoniji sedam dana, ali sam izlazio samo po hranu. Ne znam šta se dešava, ali ukoliko je došlo do greške, tužiću te koji su pogrešili!

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.