DR NESTOROVIĆ OBJASNIO: Evo ZAŠTO su Grci ponovo zatvorili granice za naše građane

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 22:31

DR NESTOROVIĆ OBJASNIO: Evo ZAŠTO su Grci ponovo zatvorili granice za naše građane

Grčke granice od šest sati ujutru biće ponovo zatvorene za naše građane, dr Nestorović ima objašnjenje zašto

Otkako su prvi put otvorene grčke granice za turiste, naši građani nekoliko puta su se suočavali sa problemima.

Granice su otvarane, pa zatvarane, turisti su čekali satima zbog testiranja, a sada je najavljeno i da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od šest sati ujutru opet biti zatvorene za naše turiste!

Kao objašnjenje je navedeno povećanje broja zaraženih u našoj zemlji, a evo šta je o tome rekao dr Branimir Nestorović gostujući na TV Pink.

- Mi smo odlično prošli i još uvek prolazimo. Grci se nadaju da će da dođu nemački turisti, pa da ne bude da Srbi šire virus, oni su zbog Nemaca zatvorili, preventivno.

- Ja čitam nemačke novine, veliki nemački operateri ne idu na more, dobili su samo nekoliko destinacija. Grci se nadaju da će im doći Nemci, pa da će se uplašiti što Srbi šire virus. Ali, zaista, ne događa se ništa dramatično - tvrdi doktor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.