Izvor: Pančevac-online.com, 13.Jul.2023, 09:55

DOBRE VESTI: Srpski tag od 1. septembra na hrvatskim auto-putevima, ubrzo i u Grčkoj

Preduzeće „Hrvatske autoceste“ i Putevi Srbije danas potpisuju memorandum o saradnji. Ta saradnja između ostalog podrazumeva da će srpski tag uređaju od 1. septembra moći da se koriste i na hrvatskim auto-putevima, najavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić. Potpisivanje je planirano za danas u 11 sati. – Integrisana naplata znači da će […] The post DOBRE VESTI: Srpski tag od 1. septembra na hrvatskim auto-putevima, ubrzo i u Grčkoj appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Vesić: Od septembra srpskim tagom kroz Hrvatsku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2023

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas potpisivanju Memoranduma o poslovnoj saradnji između "Puteva Srbije" i "Hrvatskih autocesta", kojim će biti omogućena integrisana naplata putarine na autoputevima kroz dve zemlje, i rekao da će od septembra...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.