Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2016, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIJAMANTIDISOVA KARTA ZA NEZABORAV: Nagrada za neverovatnu karijeru (VIDEO

Košarkaš Panatinaikosa Dimitris Dijamantidis dobiće nagradu “Evroligina legenda” i tako postati tek peti igrač koji je dobio pomenutu nagradu.


Iskusni grčki bek dobiće priznanje u petak uoči meča sa Cedevitom u Evroligi i na taj način ući u društvo Šarunasa Jasikevičijusa, Huana Karlosa Navara, Tea Papalukasa i Ramunasa Šiškauskasa.
Dijamantidis je za 12 godina u elitnom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << takmičenju ispisao mnogobrojna dostignuća, drugi je po broju odigranih utakmica (273), sakupio je najviše asistencija (228), ukradenih lopti (431) i pogođenih trojki (363), dok je šesti poenter (2.450).
Tri puta je osvajao Evroligu (2007, 2009. i 2011), za najboljeg igrača proglašen je 2011. godine, dok je šest puta bio dobitnik nagrade za najboljeg odbrambenog košarkaša.

(Youtube/Fanis Gm)
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dijamantidis peta "Evroligina legenda"

Izvor: B92, 30.Mar.2016, 01:25

Košarkaš Panatinaikosa Dimitris Dijamantidis dobiće nagradu "Evroligina legenda" i tako postati tek peti igrač koji je dobio to priznanje...Iskusni grčki bek dobiće priznanje u petak uoči meča sa Cedevitom u Evroligi i na taj način ući u društvo Šarunasa Jasikevičusa, Huana Karlosa Navara,...

Nastavak na B92...

Dimitris Dijamantidis - "Evroligina legenda"

Izvor: RTS, 30.Mar.2016

Košarkaš Panatinaikosa Dimitris Dijamantidis dobiće nagradu "Evroligina legenda" i tako postati tek peti igrač koji je dobio pomenutu nagradu. . .Iskusni grčki bek dobiće priznanje u petak uoči meča sa Cedevitom u Evroligi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.