Izvor: Beta, 26.Jul.2018, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveni krst Srbije započeo prikupljanje pomoći za žrtve požara u Grčkoj

Crveni krst Srbije je započeo prikupljanje pomoći za žrtve požara u Grčkoj. Crveni krst je otvorio namenski dinarski račun za novčane donacije za pomoć postradalom stanovništvu Grčke, na koji je danas do 12 časova uplaćeno 215 hiljada dinara.Ta organizacija je saopštila da se dogovoril s mobilnim operaterima MTS, Telenor i VIP o humanitarnom SMS-broju 2002 od danas popodne. Gradjani će slanjem SMS-poruka na taj broj moći da uplate po 100 dinara.U požaru kod Atine je poginulo više od 80 ljudi, povređeno više od 160, više od 200 nestalo, dok je materijalna šteta u stotinama miliona evra. Do sada je procenjeno da su 373 kuće oštećene, 211 uništeno, a stanje stotina drugih tek treba proceniti.Predsednik Crvenog krsta Srbije Dragan Radovanović i predstavnici Zajednice Grka Srbije su danas razgovarali o prikupljanju pomoći.Broj računa za pomoć u novcu je 205-32824-71, poziv na broj 6026 355 0000, model 00, kod Komercijalne banke AD Beograd.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Crveni krst Srbije započeo prikupljanje pomoći za žrtve požara u Grčkoj

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jul.2018

Crveni krst Srbije je započeo prikupljanje pomoći za žrtve požara u Grčkoj...Crveni krst je otvorio namenski dinarski račun za novčane donacije za pomoć postradalom stanovništvu Grčke, na koji je danas do 12 časova uplaćeno 215 hiljada dinara.Ta organizacija je saopštila da se dogovoril...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.