Cigarete krio ispod ležaja u kabini

Izvor: Večernje novosti, 23.Nov.2018, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cigarete krio ispod ležaja u kabini

Carinici su u saradnji sa policijom na ulazu graničnog prelaza Preševo sprečili krijumčarenje više od 2.000 paklica cigareta koje je vozač kamiona sakrio ispod ležaja u kabini Carinici su u saradnji sa policijom na ulazu graničnog prelaza Preševo sprečili krijumčarenje više od 2.000 paklica cigareta koje je vozač kamiona sakrio ispod ležaja u kabini. Prekršaj je otkriven u šleperu bugarskih registarskih oznaka koji je od Grčke ka Nemačkoj prevozio metalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << profile. Na pitanje carinskog službenika da li ima nešto da prijavi osim deklarisane robe, vozač, 53-godišnji turski državljanin bugarskog porekla, rekao je da nema ništa.PROČITAJTE JOŠ: AKCIJA HAPŠENjA: Lišen slobode zbog šverca cigareta vrednosti procenjuje na 40 miliona evra Međutim, detaljnim pregledom kamiona carinici su ispod ležaja u kabini, kao i u prikolici, u priručnim sanducima za lične stvari i alat, otkrili kese oblepljene selotejpom u kojima su se nalazile kutije sa sakrivenim tovarom. Reč je o 206 boksova cigareta čija je vrednost procenjena na više od 3.000 evra.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krijumčareni parfemi i garderoba na Gradini

Izvor: RTS, 23.Nov.2018

Carinici su u dva slučaja na Gradini, u saradnji sa policijom, sprečili krijumčarenje parfema, garderobe, obuće i dodatne opreme za mobilne telefone, čija je vrednost procenjena na više od 10.000 evra. . U prvom slučaju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.