Cicipas na mišiće do četvrtfinala Beča

Izvor: B92, 26.Okt.2023, 19:26

Cicipas "na mišiće" do četvrtfinala Beča

Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se u četvrtfinale turnira u Beču, pošto je pobedio 74. igrača sveta Čeha Tomaša Mahača posle tri seta, 6:3, 4:6, 7:5.

Sedmi teniser sveta pobedio je posle nepuna dva sata.

On je u drugom gemu prvog seta oduzeo servis protivniku, prednost brejka je sačivao do kraja i poveo u meču.

Mahač je brejkom u poslednjem 10. gemu osvojio drugi set i izjednačio.

On je dobro počeo i treći set, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poveo je sa 4:1, ali je Cicipas posle toga zaigrao bolje, vratio je brejk u sedmom gemu i napravio novi u 11. za vođstvo 6:5. Posle toga je osvojio gem na svoj servis i plasirao se u četvrtfinale.

Cicipas će igrati protiv hrvatskog tenisera Borne Goja, koji je ranije danas pobedio Amerikanca Tomija Pola sa 6:3, 6:4.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP BEČ: Cicipas uz dosta muke do četvrtfinala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023

Na mišiće....Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se u četvrtfinale turnira u Beču, pošto je pobedio 74. igrača sveta Čeha Tomaša Mahača posle tri seta, 6:3, 4:6, 7:5. Sedmi teniser sveta pobedio je posle nepuna dva sata...On je u drugom gemu prvog seta oduzeo servis protivniku, prednost...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.