Cibona dovela američkog plejmejkera – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cibona dovela američkog plejmejkera – MaxBet Sport

Američki košarkaš Šejn Gibson novo je pojačanje zagrebačke Cibone, objavljeno je na sajtu ABA lige. Ovaj 188 centimetara visoki plejmejker s novim klubom potpisao je jednogodišnji ugovor.
Kvota u MaxBetu na to da će Grčka da osvoji Mundobasket je 12.00.
Gibson je prošlu sezonu igrao za nemački Bon i kiparski AEK iz Larnake.
Radi se o kvalitetnom igraču koji nam može pomoći. Dobili smo jako dobre preporuke i i nadam se da će se uklopiti >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u Cibonin sistem i biti pojačanje kakvo očekujem da bude. Čuo sam o njemu sve pozitivno od ljudi kojima verujem tako da nam stiže jedan sjajan košarkaš – rekao je trener Cibone Ivan Velić.
Gibson je 2013. godine izašao na NBA draft, ali nije bio izabran, iako je letnju sezonu proveo u Sakramentu.
Posle toga sezonu je proveo u Idaho Stampede (NBA D liga), a pre dolaska u Bon je po sezonu proveo u italijanskom Rekanatiju, kanadskom Halifaksu, bugarskom Beroeu, Halifax Hurricansima i bugarskom Beroeu.

The post Cibona dovela američkog plejmejkera – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Instagram otkrio novo pojačanje Partizana?!

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2019

Partizan bi mogao zaista da dobije novo pojačanje i to uskoro...Juče smo objavili, Partizan bi mogao da dobije veliko pojačanje u vidu Endrjua Gaudloka, jednog od najboljih poentera koji su igrali u Evroligi...Ovaj američki košarkaš je prošlu sezonu igrao u Kini, a da bi mogao u Partizan u novoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.