Česi bez Jana Veselog u kvalifikacijama

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 16:51

Česi bez Jana Veselog u kvalifikacijama

Češki košarkaš Jan Veseli propustiće početak kvalifikacija za Evrobasket i neće igrati protiv Grčke i Velike Britanije.

Iskusni 33-godišnji košarkaš Barselone je na društvenim mrežama saopštio razlog zbog kog neće biti član ekipe u prvom "prozoru" kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025. godine.

"Žao mi je što ne mogu da pomognem timu na početku kvalifikacija, ali zaista se mučim sa umorom i sitnim povredama. Potrebno mi je vreme da se oporavim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako bih bio spreman za najvažniji deo sezone. Pratiću utakmice i verujem da će momci napraviti dobar korak ka našem zajedničkom cilju, a to je plasman na Evropsko prvenstvo 2025. godine", saopštio je nekadašnji košarkaš Partizana.

Na startu kvalifikacija, Češka 23. februara gostuje Grčkoj, a tri dana kasnije dočekuje Velikoj Britaniji.

Uz navedene tri selekcije u grupi F je i Holandija.

Tri prvoplasirane selekcije će overiti vizu za plasman na Evrobasket.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.