Carinici kod Preševa otkrili migrante sakrivene među koturovima aluminijuma

Izvor: JužneVesti.com, 24.Mar.2023, 11:43

Carinici kod Preševa otkrili migrante sakrivene među koturovima aluminijuma

Na Graničnom prelazu Preševo carinici su u kamionu koji je prevozio aluminijum iz Grčke ka Poljskoj uz pomoć skenera otkrili grupu od 9 migranata iz Avganistana, Pakistana i Sirije koje je, nakon otkrivanja, preuzela policija.

Iz Uprave carina kažu da su se na snimku sa skenera jasno videle ljudske siluete u zednjem delu prikolice, zbog čega je kamion i otvoren.

Carinici savetuju vozačima da uvek, kada uoče nepravilnosti na carinskim sajlama ili iz nekog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << drugog razloga posumnjaju da među robom koju prevoze ima i slepih putnika, radi lične bezbednosti ne otvaraju tovar, već da to prijave graničnim službenicima ili najbližoj policijskoh stanici.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Sirija

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.