CENA LETNJE SEZONE JE PRESKUPA! Očajna situacija u Grčkoj, stotine novozaraženih

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

CENA LETNJE SEZONE JE PRESKUPA! Očajna situacija u Grčkoj, stotine novozaraženih

Preminulo pet osoba

 U Grčkoj je u poslednja 24 sata potvrđeno 416 novih slučajeva korona virusa, a preminulo je pet osoba, saopštila je Nacionalna organizacija za javno zdralje.

Od ukupnog broja novozaraženih, 59 je registrovano na graničnim prelazima.

U Grčkoj je od početka epidemije zabeleženo 18.123 slučaja kroona virusa, od kojih je 2.898 povezano sa putovanjima u inostranstvo. Preminulo je ukupno 388 ljudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KORONA NE POSUSTAJE U RUMUNIJI: Još 2.086 novih slučajeva, 37 osoba preminulo

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020

U Rumuniji je zabeleženo 2.086 novih slučajeva korona virusa od prethodnog izveštavanja, saopštila je danas Strateška komunikaciona grupa (GCS)...Svi novi slučajevi uključuju pacijente koji ranije nisu imali pozitivan test...Ukupan broj slučajeva dostigao je u četvrtak 129.658. Oporavilo se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.