Brena u Grčkoj- slaštkiši pa dijeta

Izvor: S media, 23.Avg.2010, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena u Grčkoj- slaštkiši pa dijeta

Lepa Brena se vratila sa letovanja u Grčkoj na kom je bila sa dve drugarice. Njih tri su krstarile jedrenjakom od ostrva do ostrva i, uživajući u ludom ženskom provodu, prisetile se srednjoškolskih dana. Za to vreme Boba je sa sinovima i njihovim devojkama bio u Novom Vinodolskom kod svog druga i kolege Bruna Orešara.

- Uživala sam u pravom ženskom provodu i oživela sećanje na srednjoškolske ekskurzije. Puno smo se smejale, začikivale jedna drugu, priređivale male >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << smicalice i, tipično ženski, puno vremena provodile u šopingu - priča Brena koja, iako ove godine proslavlja pola veka života, ima savršenu liniju, što se vidi i na fotografijama.

- Kako je to uobičajeno kod žena, i nas tri smo bile na stalnoj dijeti: pojedemo po ogroman kolač, a onda pijemo kafu sa „natren” zaslađivačem (smeh). Naravno da smo se svakodnevno zaklinjale da od sutra krećemo sa dijetom. Jele smo, na svu sreću, mnogo voća, a puno smo i plivale i tako trošile kalorije. Plivanje je definitivno najefikasnije sredstvo za okrepljivanje celog organizma - tvrdi Lepa Brena.

Tri drugarice svakodnevno su jedrenjakom obilazile različita mesta, a za kupanje su birale najlepše plaže. Breni su se najviše svidela kupanje na Porto Katsiki u Lefkadi, na otvorenom moru u kristalno belim talasima.

- Ovo je posle dugo vremena bio zaista pravi odmor jer sam konačno živela bez telefona, mejlova, kompjutera... Odmor u ovo vreme u kom je stres nezaobilazan deo života jeste dragocen, pogotovo na ovako lepoj destinaciji koja okrepljuje. U poslednje vreme mi krstarenje veoma prija, više nego boravak na moru u samo jednom mestu. Posebno me je preporodilo to što sam letovala u društvu vedrih, pozitivnih i nasmejanih osoba. Imati takve ljude u okruženju mnogo je važnije od toga da li ste bili u luksuznom letovalištu ili niste jer u odmoru i preporodu duše materijalno ne igra posebnu ulogu. Najvažniji su ljudi - zaključuje Brena. Izvor: Blic.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.