Izvor: Radio 021, 08.Jul.2020, 07:00

Bračni par iz Srbije u grčkoj bolnici zbog korone, ostali putnici u karantinu

Bračni par iz Srbije koji je otišao na letovanje na grčko ostrvo Evija trenutno se nalazi u bolnici u gradu Lamija na lečenju od virusa korona.

Kako prenosi TvStar.gr, turisti su u Grčku došli u subotu u grupi od 80 ljudi, a juče je muškarac pokazao simptome koji se pripisuju Covidu-19.

Bračni par je taksijem prevezen u Lamiju, dok su ostali članovi grupe stavljeni u hotelski karantin.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Prema rečima gradonačelnka Edipsosa, u subotu su autobusima stigle tri grupe državljana Srbije, ukupno 80 ljudi, koje su smeštene u tri različita smeštaja.

Članovi grupa su locirani od strane turističkih agencija i njihovih predstavnika u Grčkoj te se svi turisti sada nalaze pod nadzorom, prenosi TvStar.gr.

Zbog naglog povećanja broja zaraženih od virusa korona u Srbiji, grčke vlasti su donele odluku da ne dozvole više ulazak srpskih turista u Grčku. To će biti na snazi do 15. jula kada će se ponovo analizirati epidemiološki podaci iz Srbije i doneti nova odluka. Takođe, od juče, 7. jula pa sve do 15. jula u 23:59 časova ukinut je i avio-saobraćaj između Grčke i Srbije.

Autor: Tanjug, B92

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Korona letovanje u Grčkoj: Bračni par iz Srbije u bolnici, ostali putnici u karantinu

Izvor: Večernje novosti, 08.Jul.2020

Bračni par iz Srbije koji je otišao na letovanje na grčko ostrvo Evija trenutno se nalazi u bolnici u gradu Lamija zbog lečenja Kovida 19 Bračni par iz Srbije koji je otišao na letovanje na grčko ostrvo Evija trenutno se nalazi u bolnici u gradu Lamija zbog lečenja Kovida...

Nastavak na Večernje novosti...

Bračni par iz Srbije u bolnici u Grčkoj, 80 ljudi u karantinu

Izvor: OkRadio.rs, 08.Jul.2020

Bračni par iz Srbije koji je otišao na letovanje u grčko letovalište Edipsos trenutno se nalazi u bolnici u Lamiji nakon što je otkriveno da su zaraženi koronavirusom. Muž ima blage simptome, dok njegova supruga nema simptome zaraze, prenosi Katimerini.   Dvoje srpskih turista u Grčku je...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.