Borovnjak u Gran Kanariji

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Dec.2013, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borovnjak u Gran Kanariji

Srbin Saša Borovnjak, 24-godišnji krilni centar koji je sezonu počeo u grčkom Ikarosu – odigrao šest utakmica uz prosek tri poena i jedan skok – novi je član španske Gran Kanarije, prenosi Eurobasket.
(FOTO: AP)
Borovnjak je prethodno proveo šest godina u Americi, u srednjoj školi i na koledžu. Za Pensilvanija stejt je igrao četiri godine, a u poslednjoj sezoni je prosečno beležio 7,4 poena i 2,6 skokova na 21 utakmici u prvoj koledž >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << diviziji i završio kao treći po procentu šuta (52%) u istoriji ekipe. Tokom boravka u SAD imao je problema sa povredom kolena.
U Srbiji je igrao u mlađim selekcijama za Partizan, FMP Železnik i Atlas. Sašin stariji brat Dejan bivši član Partizana, trenutno igra u turskom Gazijantepu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Saša Borovnjak u Gran Kanariji

Izvor: B92, 17.Dec.2013

Srpski košarkaš Saša Borovnjak pojačao je redove Gran Kanarije u koje je došao iz grčkog Ikarosa...Borovnjak je u dosadašnjem delu sezone odigrao šest utakmica za grčki klub i imao prosek od tri poena i jednog skoka po utakmici...24-godišnji Borovnjak je prethodno proveo šest godina u Sjedinjenim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.