Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Avg.2023, 18:18

Borba za plaže: Grci traže da se ležaljke proteraju, a plaže vrate narodu

Među srpskim turistima koji će odmor provesti u Grčkoj glavno pitanje ove sezone je „koliko koštaju ležaljke na plaži“. Grčka obala, nekada poznata po slobodnom prostranstvu da spustite peškir gde god želite, sada je nakrcana suncobranima i ležaljkama, koji se često protežu do same vode, zbog čega su građani i aktivisti krenuli u borbu za oslobađanje plaža.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SRPSKI TURISTI BESNI: Grci im priredili neprijatnu situaciju na popularnoj plaži, zatekao ih neverovatan prizor

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 09:50

Srbi pišu da se incident dogodio juče..Srpski turisti u Grčkoj juče su ostali zatečeni neverovatnim prizorom. Naime, kako se širi Fejsbuk grupom "Grčka info" u Nea Flogiti ležaljke i suncobrani su odneti bagerom..., nakon što je nekom očigledno zasmetalo konstantno zauzimanje mesta na plažama...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.