Bomba Prijovića - Ovo ne bi odbranila dva golmana! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2018, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba Prijovića - Ovo ne bi odbranila dva golmana! (video)

Srpski internacionalac nastavio je da teroriše protivničke golmane u Grčkoj.

Napadač PAOK-a Aleksandar Prijović postigao je vodeći gol za crno-bele u poslednjoj utakmici 14. kola grčke Super lige sa Levadijakosom.

Četiri minuta pre odlaska na odmor Prijović je dobio loptu na ivici kaznenog prostora, nije je čak ni dodirnuo pre nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što mu je sama "legla" na nogu, a onda je usledio topovski udarac u bliži golmanov ugao.

Staro pravilo glasi da je golman dužan da pokrije bliži ugao i da tu lopta ne sme da uđe, ali kako ovaj gol staviti na dušu Levadijakosovog čuvara mreže kada ga ne bi odbranila ni dva golmana.

Bio je ovo deveti prvenstveni gol Aleksandra Prijovića u dresu PAOK-a ove sezone, a još šest je postigao u Evropi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SL - Prijović i PAOK nastavili seriju (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2018

Crno-beli iz Soluna nedodirljivi u Grčkoj. Aleksandar Prijović novim golom pomogao PAOK-u da zabeleži tri boda...Vicešampion Grčke nije uspeo da se domogne eliminacione faze Lige Evrope, ali zato u domaćem prvenstvu trenutno nema pravog takmaca u borbi za titulu...PAOK je u poslednjoj utakmici...

Nastavak na Sportske.net...

Maestralni Prijović nosi PAOK ka tituli VIDEO

Izvor: B92, 18.Dec.2018, 10:05

Srpski reprezentativac Aleksandar Prijović postigao je novi, deveti gol u Superligi Grčke...Prijović je sjajnim poluvolejom trasirao PAOK-u put ka pobedi na gostovanju kod Levadijakosa 2:1...Petom uzastopnom pobedom, a 13 u dosadašnjih 14 kola, solunski crno-beli su nastavili da grabe ka prvoj tituli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.