Izvor: RTS, 30.Okt.2020, 16:02

Bolnice u Grčkoj spremne za žrtve zemljotresa

Ministar zdravlja Grčke Vasilis Kikilijas izjavio je da su sve bolnice, domovi zdravlja i centri za hitnu pomoć na Samosu i Ikariji stavljeni u punu pripravnost nakon jakog zemljotresa koji je potresao region.
Nakon jakog zemljotresa jačine 6,7 stepeni Rihterove skale koji je pogodio ostrva Dodekanez, ministar je na svom tviter nalogu napisao da su specijalni timovi za potragu i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << spasavanje na putu za Samos.
Snažni zemljotres pogodio je Egejsko more, a osetio se i u Grčkoj i u Turskoj, gde su se neke zgrade srušile u primorskoj provinciji Izmir, a vladin ministar rekao je da su ljudi zarobljeni u ruševinama.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bolnice u Grčkoj spremne za žrtve zemljotresa

Izvor: RTS, 30.Okt.2020

Ministar zdravlja Grčke Vasilis Kikilijas izjavio je da su sve bolnice, domovi zdravlja i centri za hitnu pomoć na Samosu i Ikariji stavljeni u punu pripravnost nakon jakog zemljotresa koji je potresao region. . Nakon jakog zemljotresa jačine 6,7 jedinica Rihterove skale...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.