Bez zadržavanja na Preševu – turistički talas krajem juna

Izvor: RTS, 03.Jun.2017, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez zadržavanja na Preševu – turistički talas krajem juna

Na graničnom prelazu Preševo prema Makedoniji i Grčkoj malo je povećana frekvencija saobraćaja, ali nema gužve ni zadržavanja. Više vozila i putnika očekuju sredinom meseca.
Za 24 sata poslednjih dana 15.000 do 20.000 putnika prođe kontrolu na graničnom prelazu Preševo. Već sredinom meseca očekuju da će broj vozila biti dupliran, tada se završava školska godina.

"Kao i prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godina, i ove smo izvršili adekvatne pripreme, što se tiče ljudstva i pratećih službi, carine i inspekcije, tako da dužih zadržavanja neće biti", navodi Miroslav Mitić, pomoćnik komandira stanice granične policije.
Na graničnom prelazu Preševo ima 16 traka za putnički i teretni saobraćaj, sa mogućnošću preusmeravanja, u zavisnosti od toga da li je gužva veća na ulazu ili izlazu iz zemlje.
Putnici navode da nije bilo većih zadržavanja na graničnim prelazima.
Veći deo južnog kraka Koridora 10 je završen, ostale su još dve deonice u izgradnji, kroz Grdeličku klisuru i od Srpske kuće do Levosoja kod Bujanovca.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.