Benfika potpisala novog golmana, šta će biti sa Svilarom? (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2018, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benfika potpisala novog golmana, šta će biti sa Svilarom? (video)

Ekipa sa "Luža" pojačala je konkurenciju među stativama.

Bivši golman Štutgarta i Panatinaikosa Odiseas Vlahodimos novi je čuvar mreže lisabonske Benfike.

Ovaj 24-godišnji nemački internacionalac u glavni grad Portugalije stiže iz Atine, gde je dve sezone branio boje Panatinaikosa.

Bio je proglašen i za najboljeg golmana grčke Super lige u sezoni 2016/17, a sa "Orlovima" je parafirao petogodišnju saradnju.

Postavlja se pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šta će biti sa momkom srpskog porekla Miletom Svilarom, koji je u sezoni za nama upisao i debi na golu Benfike.

Svilar je minulog leta potpisao takođe petogodišnji ugovor sa Benfikom, upisao je osam nastupa u dresu portugalskog tima minule sezone, a kako je sada dobio jaku konkurenciju velika je verovatnoća da bi mogao da završi na pozajmici naredne takmičarske godine.

Bem-vindo, @vlachOD1mos! Sabe tudo na BTV ou no Site Oficial: https://t.co/pioM484xaE. #EPluribusUnum pic.twitter.com/EQG5jnmw95

— SL Benfica (@SLBenfica) 18. мај 2018.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.